ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ PVC

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει κάρτες με εκτύπωση τετραχρωμίας ( cmyk ), στην οποία περιλαμβάνονται οι εταιρικές κάρτες, οι εκπτωτικές, οι δωροκάρτες, κάρτες εγγύησης, οι κάρτες αγοραστικής εμπιστοσύνης ( loyalty cards ), εισιτήρια διαρκείας και οι κάρτες συλλόγων στις οποίες μπορούμε να προσωποποιήσουμε μεταβλητά στοιχεία όπως φωτογραφίες, Barcode, ονοματεπώνυμο, αρίθμηση σε όλα τα χρώματα ( cmyk ), σε ασημένιο και χρυσό ( χρυσοτυπία ).

Όπως οι χάρτινες εταιρικές κάρτες απλώς είναι εύκολο ο κάτοχός της να την φέρει μαζί του όπως τις πιστωτικές κάρτες, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και φυσικά πιο εντυπωσιακό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι δωροκάρτες περιέχουν κάποιο χρηματικό ποσό το οποίο περιέχει η κάρτα και προσφέρεται σαν δώρο έναντι χρημάτων όπου στη συνέχεια ο κάτοχός της την χρησιμοποιεί για να εξαργυρώσει τα χρήματά της ψωνίζοντας από το συγκεκριμένο κατάστημα, χρειάζεται όμως να συνεργάζεται με κάποιο πρόγραμμα.

Οι κάρτες εγγύησης έχουν σκοπό την καταχώρηση των στοιχείων ενός προϊόντος ώστε να μπορεί να έχει διάρκεια ζωής κατά τον χρόνο της εγγύησης του καινα είναι εύκολος ο τρόπος επεξεργασίας τους, ( π.χ. μπορούμε να γράψουμε τον αριθμό κυκλοφορίας, πλαισίου, μοντέλο αυτοκινήτου, κ.τ.λ. έχοντας στην μπροστινή όψη την μακέτα της εταιρείας που αποτελεί και διαφήμιση για αυτή και στην πίσω τα διάφορα στοιχεία του οχήματος ).

egguisis

Οι κάρτες εταιρικής πίστης έχουν σκοπό να χρησιμοποιούμε την κάρτα κάθε φορά που αγοράζουμε κάποιο προϊόν από ένα κατάστημα και να συλλέγουμε πόντους με σκοπό την εξαργύρωση τους.
Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης μένει πιστός στο συγκεκριμένο κατάστημα λόγω της συγκέντρωσης πόντων και δεν αναζητεί παρόμοια προϊόντα σε άλλα καταστήματα.
Η συγκεκριμένη κάρτα χρειάζεται να συνεργάζεται με κάποιο πρόγραμμα.

Οι κάρτες συλλόγων-μελών έχουν τα προσωπικά στοιχεία ή και την φωτογραφία του κατόχου της ώστε να αναγνωρίζονται από αυτή στα σημεία που επιτρέπεται η πρόσβαση του.

Οι κάρτες μπορούν να έχουν μεταβλητά στοιχεία όπως ονομ/μο, αρίθμηση σε οποιοδήποτε χρώμα ταιριάζει με το εικαστικό σας (CMYK όχι μόνο μαύρο) ακόμα και σε ασημένιο ή χρυσό (χρυσοτυπία).

Μπορούν επίσης να έχουν και γραμμικό κώδικα barcode σε όλους σχεδόν τους τύπους που κυκλοφορούν EAN 13, EAN8, CODE128, CODE39, QRcode, κτλ.

Οι κάρτες με προσωποποιημένες εικόνες έχουν σαν κύριο στόχο το χώρο που δραστηριοποιείται ο πελάτης (πχ. γυμναστήριο, καζίνο, κτλ) αλλά προσωποποιούνται με γραμματοσειρές που ταιριάζουν και ενσωματόνονται στο δημιουργικό της κάρτας, δίνοντας έτσι μια αίσθηση προσωποποιημένης μακέτας στον κάτοχό της.

Οι scratch κάρτες έχουν ένα σημείο που υπάρχει μία αφαιρούμενη επιφάνεια ώστε από κάτω της να υπάρχει ένα στοιχείο που δεν είναι ορατό αν δεν αφαιρεθεί το scratch.

Χρησιμοποιούνται κυρίως για τηλεφωνικές υπηρεσίες και lotary cards.

Οι εκπτωτικές κάρτες αναγράφουν ένα συγκεκριμένο εκπτωτικό ποσοστό το οποίο απολαμβάνει ο πελάτης κάθε φορά που την χρησιμοποιεί και δεν χρειάζεται να συνεργάζεται με κάποιο πρόγραμμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ